Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vsakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

TEŽA

Blagovne znamke

Glavni okus hrane

Aktivnost psa

Starost psa

Velikost pasme

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Oasy

Oasy One je linija monoproteinske hrane za pasje ljubljenčke. Vsaka receptura vsebuje izključno en vir beljakovin živalskega izvora in je še posebno primerna za ljubljenčke, ki imajo občutljivejšo prebavo in/ali kožo, ali pa so alergični na druge vire živalskih beljakovin. Oasy One vsebuje najmanj 48 % sestavin živalskega izvora in je na voljo v treh različnih okusih: zajec, jagnjetina ali losos. Vsaki izmed Oasy One hrani je dodan pivski kvas, ki je bogat vir vitamina B in pomembnih mineralov ter pomaga krepiti imunski sistem. Dodani cikorija, pesina pulpa in izvleček juke pa nudijo pomembno podporo prebavnemu sistemu.

Vsi Oasy izdelki so ustvarjeni iz premišljeno izbranih sestavin, so brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), ne vsebujejo soje, umetnih arom in barvil ter so živalim prijazni izdelki (cruelty – free). Proizvedeni so s posebnih postopkom, ki se imenuje ‘Fresh Meat Injection System’*.

Oasy Dry linijo sestavljajo različne recepture suhe hrane za pse, ki so prilagojene psom različnih velikosti in v različnih življenjskih obdobjih. Prva in najpomembnejša sestavina v vseh recepturah je vedno meso, kar pripomore k lažji in boljši prebavljivosti in ješčnosti hrane.Kakor vse Oasy linije, je tudi linija Dry proizvedena s posebnim postopkom Fresh Meat Injection System*, ne vsebuje soje, umetnih barvil in arom.

cogcrossmenuchevron-downcross-circle