Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

ugodni nakup

Sanabelle Kitten

na zalogi
Šifra izdelka: sanabelle_kitten

3.70 35.50 

Sanabelle Kitten - hrana za mačje mladiče ter za breje in doječe mačke z okusom piščanca.

Počisti
Opis
Dodatne infomacije

Hrana za mačke Sanabelle Kitten - hrana za mačje mladiče ter za breje in doječe mačke z okusom piščanca. Mačji mladiči zelo hitro rastejo. Kosti, mišičevje kakor tudi organi so v fazi rasti. V fazi razvoja imajo zato mačji mladiči posebej visoke zahteve po oskrbi s hrano, ki je prilagojena njihovim potrebam. Hrana za mačke Sanabelle Kitten vsebuje visoko kakovostne esencialne aminokisline (npr. iz jajčnih ali perutninskih beljakovin) v uravnovešenem razmerju.

Mačja hrana Sanabelle je energijsko bogat, izredno okusen, nadpovprečno prebavljiv in lahek obrok. S potrebami usklajena količina vitaminov, mineralnih snovi in elementov v sledovih prispeva hrana za mačke svoj delež k zdravemu razvoju muck. Mačji mladiči se lahko s Sanabelle Kitten mačjo hrano optimalno razvijajo in s tem prejmejo vse predpogoje za dober start v razburljivo mačje življenje.

Za breje mačke je mačja hrana Sanebelle Kitten idealna polnovredna prehrana, saj je njihova potreba po hranilnih snoveh predvsem v zadnjih 3 do 4 tednih brejosti občutno povečana. Vaša mačka še lahko tvori zadostne telesne rezerve, ki so potrebne za kasnejšo tvorbo mleka. Doječe mačke imajo največje zahteve glede koncentracije hranilnih snovi in uravnoteženosti prehrane. To je predpogoj za hiter in enakomeren razvoj mladičev. Doječe mačke odlično sprejmejo Sanabelle Kitten. Hrana za mačke Sanabelle Kitten predstavlja idealno podlago za popolno tvorjenje mleka tudi pri večjih leglih.Zaradi ekstremno visoke koncentracije energije v mačji hrani Sanabelle Kitten so za primerno oskrbo z energijo potrebne sorazmerno manjše količine hranjenja.

 

Sestavine si preberite v naslednjih zavihkih.

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus hrane

Piščanec

Starost mačke

Mladiček (0-12 mes.)

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down