Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Akcija
ugodni nakup

Orijen Dog Puppy

na zalogi
Šifra izdelka: orijen_dog_puppy

6.79 86.84 

Pasja hrana Orijen Dog Puppy - biološko primerna hrana za pasje mladiče vseh pasem in velikosti brez žitaric s 85% mesa, ribe & jajca ter 15% zelenjave & sadja.

Opis
Dodatne infomacije

Pasja hrana Orijen Dog Puppy - biološko primerna hrana za pasje mladiče vseh pasem in velikosti brez žitaric s 85% mesa, ribe & jajca ter 15% zelenjave & sadja.

Vsi mladiči so mesojedci - biološko prilagojeni na hrano, bogato z različnimi vrstami svežega mesa in manjšimi količinami sadja, zelenjave in zelišč.

Hrana za pse Orijen Puppy je zasnovana tako, da ustreza naravni prehrani vašega mladiča, zato vsebuje raznoliko ravnovesje mesa, sadja, zelenjave in zelišč, ki popolnoma podpirajo rast mladičev in mladih psov. Narava je mladiče prilagodila na hrano, bogato z živalskimi sestavinami (80%), zato Orijen Puppy hrana za pse vsebuje piščanca in purana proste reje, cela jajca in v naravi ujete ribe, ki so vzrejeni ali ujeti v naši regiji, vse pa je dostavljeno SVEŽI - tako, da sestavine ne vsebujejo konzervansov, niso nikoli zamrznjene in so bogate z beljakovinami in maščobami, ki nudijo popolno prehrano za vašega mladiča.

Pasja hrana Orijen Puppy posnema naravno prehrano, zato vsebuje omejeno količino ogljikovih hidratov in je brez žitaric. Orijen hrana za psa vsebuje zdravo regionalno sadje, zelenjavo in zelišča - vključujoč korenino sladiča, cvetove ognjiča in sladki janež - naravno bogate s fitohranili, B-vitamini in pomembnimi slednimi elementi.

V priznani tovarni v Alberti, Kanada, proizvajajo pasjo hrano Orijen Puppy, ki skrbi za to, da bo vaš mladič zdrav, zadovoljen in močan. Preberite seznam sestavin in strinjali se boste.

Dodatne informacije

Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice, Brez žitaric

Starost psa

Mladiček (0-12 mes.)

Velikost pasme psa

Majhna, Srednja, Velika

Znamka pasje hrane

Orijen

Teža

0.34 kg, 11,4 kg, 2 kg, 6 kg

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down