Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Elektronski odganjalec klopov Skudo Pet House

na zalogi
Šifra izdelka: 8026756000608

19.95 

Skudo Pet House elektronski odganjalec bolh in klopov - okolica - repelent, ki je okolju prijazen in brez kemije, deluje 1 leto. Uporabljajte ga tam, kjer vaš ljubljenček preživi večino svojega časa.

Opis
Dodatne infomacije

Elektronski odganjalec klopov Skudo Pet House - okolica.  Uporabljajte ga tam, kjer vaš ljubljenček preživi večino svojega časa.

Elektronski odganjalec klopov Skudo Pet House učinkovito odganja klope in bolhe.

  • Skudo Pet House deluje 10-12 mesecev,
  • je okolju prijazen
  • brez kemije
  • odganja klope in bolhe
  • ter je testiran na Univerzi v Milanu, oddelek za parazitologijo (v drugem zavihku).

Skudo Pet House deluje na osnovi ultrazvočnih impulzov, ki ga napaja Lithum baterija z rokom trajanja 10-12 mesecev. Naprava ima naravno preventivno in dezinfekcijsko nalogo, brez kemičnih sredstev in vonjav, zato ljudem in živalim ne škoduje.

Za boljši učinek priporočamo, da živali predhodno odstranite odrasle in že naseljene bolhe in klope. Za bolhe je še posebej priporočljivo, da se jih odstrani tudi iz okolice. Obesek ob pravilni uporabi doseže najboljši učinek po cca. 30 dneh uporabe.

Skudo Pet House je popolnoma varen izdelek in se ga uporablja še posebej za živali, ki so šibkejše zaradi bolezni ali so ranljive - v primeru brejosti, dojenja, ravno skotenih ali zelo mladih ter starejših živali.

Ultrazvočne frekvence v Skudo obesku so zelo visoke - ultrazvočne (20kHz), zato ne motijo ne živali, ne nas. Čeprav teh zvokov ne moremo zaznavati, to ne pomeni, da jih ne morejo zaznati paraziti kot so bolhe in klopi. Frekvence so bile testirane v univerzitetnih laboratorijih v Milanu, kjer so ugotovili kar precejšen stres na parazite, ko je bila naprava v bližini.

Navodila za uporabo:

Za aktivacijo obeska Skudo počasi in previdno izvlecite rdeč zatič in ga s pomočjo samolepilnih trakov (ki so vključeni) namestite v bližino ležišča, v pasjo uto ali v bližino le-te.

Obseg delovanja je 5m2.

Opozorilo: Naprava mora biti postavljena na mesto, kjer ga žival ne more uničiti. Oddajnika ne ovirajte. Čeprav vlaga obeska Skudo ne poškoduje, repelent ni vodoodporen, zato ga ne izpostavljajte direktnemu stiku z vodo.

Proizvaja: Olan tech S.r.l., Italija

Velikost: 55mm x 31mm x 13mm

Barva: rdeča

Dodatne informacije

Teža 0.3000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta (bolhe,klopi)

Obeski

Znamka (bolhe,klopi)

Skudo (Olan)

Vrsta (bolhe,klopi) - mačke

Obeski

Vrsta nege mačke

Proti bolham in klopom

Znamka sredstev za nego

Skudo (Olan)

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down