Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Canina Dog stop Forte sprej (ob gonitvi) 100ml

na zalogi
Šifra izdelka: 4027565142316

14.40 

Canina Dog stop Forte sprej (ob gonitvi) 100ml zaščiti psico ali mačko pred nadlegovanjem psov ali mačkov v času gonitve.

Opis
Dodatne infomacije

Canina Dog stop Forte sprej (ob gonitvi) 100ml zaščiti psico ali mačko pred nadlegovanjem psov ali mačkov v času gonitve.

Vsak lastnik psice, še posebej take z rodovnikom, je v času gonitve prestrašen in zaskrbljen. Psico nadlegujejo psi, ki ji povsod sledijo, lahko pa celo pride do neželenega naraščaja, zato morajo lastniki psic zaščititi sebe in svojo žival. Dišavne snovi, ki jih psica izloča preko seča, privabljajo samce. Psica je zavita v "oblak erotičnih vonjav" in tako pušča za seboj jasne znake, ki privlačijo samce.

DOG STOP lahko na enostaven način reši ta neprijeten problem. Če damo psici takoj na začetku obdobja gonitve Canina Dog Stop , je psi v tem času ne bodo nadlegovali. Psice so na splošno zelo navezane in rade vidijo, če odpadejo neprijetnosti v obdobju gonitve.

Najboljšo možno zaščito za vašo psico boste dosegli z uporabo Canina Dog Stop Forte dražejev (ti preprečujejo nastanek dišavnih snovi in običajno to zadostuje) in z dodatno uporabo Canina Dog Stop spreja.

Canina Dog stop Forte sprej: veže nase in učinkovito prekrije vonj goneče psice in tako zadržuje pse.

Canina Dog stop Forte sprej deluje hitro, uporabljamo ga še posebej:

  • pred sprehodom
  • na razstavah
  • ob prisotnosti psov

Navodilo za uporabo

Ob zaznavi prvih znakov gonitve uporabljamo Canina Dog stop Forte sprej dnevno zjutraj in zvečer kot tudi po potrebi. Poleg tega psici temeljito z vseh strani poškropimo zadek, notranjo stran zadnjih nog in začetek repa. Škropiti ne smemo po očeh in nosu. Canina Dog Stop uporabljamo ves čas gonitve.  (Proizvajalec: Mag. Dr. Till Strallhofer GmbH, Dunaj)

Dodatne informacije

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka sredstev za nego psa

Canina

Vrsta nege psa

Odganjanje psov (od psic, pohištva,..)

Vrsta nege mačke

V času gonitve

Znamka sredstev za nego

Canina

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down