Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Repti Planet žarnica Repti Compact UVB, 5.0 – 26 W

na zalogi
Šifra izdelka: 8595091793075

16.99 

Repti Planet žarnica Repti Compact UVB, 5.0 – 26 W

Idealen za tropske in subtropske plazilce
Optimalne ravni UVB svetlobe
Učinkovita do 30 cm

Purchase & earn 17 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Repti Planet žarnica Repti Compact UVB, 5.0 – 26 W

Idealno za vse tropske in subtropske plazilce. Optimalna raven UVB, posnema senčne deževne gozdove in tropska območja. Učinkovito do 30 cm (najmanjša priporočena oddaljenost od vira je 10 cm). Zagotavlja potrebne UVB žarke za optimalno presnovo kalcija.

Vsebuje UVA žarke, ki spodbujajo aktivnost, apetit in reproduktivno vedenje.

REPTI PLANET UVB 5.0 ne oddaja dovolj toplote in svetlobnih žarkov. Po potrebi kombinirajte z lučmi za ogrevanje in razsvetljavo (kot so infrardeča toplota Repti Planet, žarnica za dnevno svetlobo, zamrznjena dnevna svetloba, neodim z dnevno svetlobo, daljinska infrardeča toplota ali nočna toplota).

Optimalna intenzivnost UVB pomaga pretvoriti vitamin D3, ki zagotavlja absorpcijo kalcija. UVB sevanje je del sončne svetlobe, ki je pomembna za zdravje terierjev in preprečuje presnovne bolezni. Intenzivnost UVB sevanja v žarnicah se med uporabo zmanjša (več kot 1 leto več kot 50%). Redna zamenjava zagotavlja optimalno intenzivnost UVB.

Pri izbiri žarnice je treba upoštevati ne samo vrsto žarnice UVB, temveč tudi vrsto živali, ki jo bomo vzrejali, in oddaljenost živali od vira UVB sevanja.

Za svetilke in fluorescenčne sijalke velja običajno garancijsko obdobje. Vendar ne velja za lomljenje lahkih vlaken, lomljenje cevi in ​​puščanje plina, ki je posledica običajne uporabe (običajna življenjska doba je približno 6 mesecev).

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down