Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vzakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Pasji frizbi K9-Disc C LIGHT Soft bite – 2nd GEN – UNIQUE 225mm/100g

na zalogi
Šifra izdelka: 1464

5.99 

Pasji frizbi K9-Disc C LIGHT Soft bite – 2nd GEN – UNIQUE 225mm/100g

Opravite nakup in si prislužite 6 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Pasji frizbi K9-Disc C LIGHT Soft bite – 2nd GEN – UNIQUE

dimenzije 225 mm

teža: +/-100 g

Pasji frizbi K9-Disc C LIGHT Soft bite – 2nd GEN – UNIQUE je namenjen predvsem za freestyle, ki bo služil vsem psom z mehkim ugrizom. Izvrsten je za tipične freestyle elemente, kot so kick, brush ter body roll, je pa tudi zelo stabilen pri metih na daljavo. Frizbi je zelo podoben ‘navadnemu’ K9-DISC C-Light 2. generacije. Tako tudi najbolj primeren za pse z mehkimi usti. Z dodano težo in povečanim volumnom v obodu je še boljši za tipične gibe prostega sloga. Tudi v vetrovnih razmerah se bo držal bolje kot prva generacija in ima tudi izboljšan vzorec letenja pri metih v daljavo. Če vaš najboljši prijatelj ni preveč destruktiven in stoji dovolj visoko (23 cm) nad tlemi, bi bil to disk za izbiro. To priporočamo tudi, če ste novi v igri ali niste prepričani o moči ugriza vašega kužka.

BARVE FRIZBIJEV: različne (če kakšno barvo posebej želite ali pa ne želite, nam to, prosim, sporočite)

Prednosti frizbijev
Psi vseh pasem lahko igrajo dogfrisbee. Veliko svetovnih prvakov je mešančkov in so bili rešeni ali najdeni na cesti. Dogfrisbee je sproščujoča igra, ki posebej psom iz zavetišč lahko pomaga premagati traume iz preteklosti, pomaga pri premagovanju hiperaktivnosti ali agresiji in pri psiholoških težavah, kot je naprimer depresija. Pogosti ti psi potrebujejo le nekaj, kar jih zamoti, kar lahko lovijo in se pri tem zabavajo. Dogfrisbee je kot nalašč igra za takšne pse.

 

VZDRŽEVANJE FRIZBIJA

Da bo pasji frizbi (dog disc) zdržal še dlje, priporočamo, da ga primerno vzdržujete:

  • frizbije hranite na ravni podlagi ali stojalu, saj se lahko navpično postavljeni ali nametani drug na drugega trajno deformirajo. Več ima frizbi v sebi gume, prej se deformira. Tako se se lahko Hyperflite Jawz hitreje deformira kot pa trši frizbi kot je Hero Xtra.
  • če frizbije shranjujete naložene enega na drugega, naj bodo robovi poravnani.
  • obvarujte jih pred zmrzaljo (pozimi), dalj časa trajajoči sončni izpostavljenosti (frizbi se zmehča in deformira) ali drugim virom toplote (radiator, peč, kamin…)
  • po končanem treningu jih sperite pod hladno vodo s krpo ali mehko krtačko. Izogibajte se vroči vodi.
  • ostri robovi ali luknjice lahko psa poškodujejo, zato manjše nepravilnosti popravimo z nožkom in smirkovim papirjem ali z vžigalnikom po navodilih, če pa ima frizbi večje poškodbe, ga raje zavrzimo.

DEFORMACIJA FRIZBIJA: taki frizbiji letijo slabše in nekontrolirano (nepredvidljivo menjuje smer in višino leta), zato se lahko pes pri skoku poškoduje. Take frizbije takoj zavrzite!

TA FRIZBI PLAVA NA VODI !

Dodatne informacije

Teža 0.1100 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka igrač

K9

Vrsta igrače

Pasji frizbiji

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
Lily’s Kitchen Recovery Recipe Adult – piščanec – 400 g
novo
novo
mde
novo
Tunel za dihurje 35 x 16cm Flamingo
novo
Ugodni nakup
Znižano
Akcija 20%
novo
Ugodni nakup
Znižano
razprodaja
560922
novo
Ugodni nakup
Znižano
Akcija 20%
novo
1 2 3 353
crossmenuchevron-down