Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Sledni povodec za pse trak - različni

na zalogi
Šifra izdelka: povodec_trak

8.30 19.15 

Sledni povodec za pse trak je različnih dolžin ( 5, 6, 10 ali 15metrov), različne debeline  in v treh barvah (črn, moder, rdeč).

Opis
Dodatne infomacije

Sledni povodec za pse trak je različnih dolžin (5, 6, 10 ali 15metrov), različne debeline  in v treh barvah (črn, moder, rdeč).

Prosimo, v komentar napišite, kakšno barvo povodca za psa želite. Če boste pustili prazno, bomo poslali tistega, ki ga imamo na zalogi.

 

Uporaba

Sledni povodec ponavadi uporabljajo v pasjih šolah, vendar je zelo priporočljiv tudi za sprehod v naravi. Tako se bo lahko pes zdivjal, ne da bi brezglavo tekel za srno, zajcem, ali za kako drugo živaljo. Pasja igra bo nadzorovana, vadili bomo odpoklic, pes ne bo odtaval po svoje, tako da bomo prihranili svoje glasilke. Je najboljše razmerje med svobodnim tekanjem psa in njegovo varnostjo.

Ker se sledni povodec ne navija kot flexi povodec, se bo vlekel po tleh, bo malo moker, težek in umazan, a je od fleksija lahko veliko daljši. En konec mora držati lastnik, drugi konec je privezan na pasjo ovratnico. Da se vi ne boste spotikali ob povodec ali da bi povodec psa ranil, se morata tako pes kot lastnik navaditi nanj.

Dodatne informacije

Teža 0.3000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Velikost

3, 5, 6, 10, 15

Oprema za sprehod

Pasji povodci

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down