Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Jean Peau Eye Care 200ml – čiščenje oči

na zalogi
Šifra izdelka: 8716129000808

15.50 

Jean Peau Eye Care je tekočina za celovito nego oči.

Purchase & earn 16 tačk zvestobe!
Opis
Dodatne infomacije

Jean Peau Eye Care je tekočina za celovito nego oči.

Delovanje: proizvod Jean Peau Eye Care za celovito čiščenje oči in predelov okoli oči. Kapljico ali dve, lahko kanete tudi v oči in s tem preprečujete solzenje in blaga vnetja solznih kanalov. Zaradi kratkih nosov pri nekaterih psih so lahko solzni kanali zelo ozki ali pa »zaviti« in zato vedno tudi umazani. Zaradi akumulacije »umazanije« v solznih kanalih lahko pride do blagega vnetja, posledica pa je rjav očesni izcedek. Istočasno pa pri svetlih in belih živalih to pomeni neželjeno obarvanost dlake okoli oči. Z redno uporabo nekaj kaplic v oči in čiščenje dlake okoli oči bodo solze sčasoma postale brezbarvne, neželjena obarvanost okoli oči pa izgine .

Navodilo za uporabo: potemnele madeže pod očmi odstranimo tako, da dnevno v vsako oko kapnemo kapljico ali dve Jean Peau Eye Care , nato pa s kosmičem vate, namočene v tekočino očistimo rjave sledi. Postopek lahko ponovimo večkrat dnevno.

Droben nasvet: obarvano dlako okoli oči očistimo in na obarvana mesta nanesemo nekaj kapljic Jean Peau CRISTAL OIL, pustimo učinkovati nekaj minut ter znova očistimo z Jean Peau EYE CARE. Posebej je treba paziti, da CRYSTAL OIL ne pride v stik z očesno sluznico.

Jean Peau EYE CARE uporabljamo pri psih , ki imajo kratke solzne kanale kot na primer: maltežan, pekinezer ter yorkshirski terier

Jean Peau je svetovno znana negovalna kozmetika za pse in mačke nizozemskega proizvajalca. Je popolna linija, ki temelji na naravnih rastlinskih izvlečkih, njen pH pa je podoben pH-ju maščobne plasti na koži in dlaki. Tako se kožuh naših ljubljenčkov le še izboljša. Jean Peau bo pomagal preprečiti številne težave kože in kožuha.

Dodatne informacije

Teža 0.2500 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka sredstev za nego psa

Jean Peau

Vrsta nege psa

Čiščenje oči

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down