Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Now Fresh Adult Dog

na zalogi
Šifra izdelka: now_grainfree_adult

25.00 69.00 

Pasja hrana Now! Grainfree Adult Dog - primerna hrana za odrasle pse vseh pasem in velikosti brez žitaric s puranom, lososom in raco.

Opis
Dodatne infomacije

Pasja hrana Now Fresh Adult Dog - primerna hrana za odrasle pse vseh pasem in velikosti brez žitaric s puranom, lososom in raco.

Now Fresh Adult Dog hrana za pse vsebuje kvalitetne sestavine, sadje in zelenjavo, visoko vsebnost svežega mesa brez kosti, nepredelane maščobe in je popolnoma brez žitaric. Vse pasme in velikosti psov lahko pridobijo iz sestavin na človeškem nivoju, ki jih vsebuje vsaka vreča NOW! hrane za pse. Hrana za pse Now! vsebuje sveže sadje, izbrane jagode, zelenjava z vrta, sveže meso in nepredelana olja, ki pomagajo vašemu psu vzdrževati bolj zdrav način življenja.

Pasja hrana je razvita s strani kvalificiranih strokovnjakov za prehrano, da dosega prehrambene potrebe vseh pasem in velikosti psov, je NOW! hrana za pse razumna izbira za dolgoročno zdravje vašega psa. Vaš pes jo bo oboževal ... zajamčeno!

Hrana za pse Now! Fresh Adult Dog ne vsebuje predelanega mesa, predelanih olj, mesnih mok, stranskih mesnih produktov, žitaric, glutena, proteinskih koncentratov, koruze, pšenice, riža, ovsa, ječmena ali prosa.

S pasjo hrano Now Fresh Adult bo vaš pes dobil le sveže meso brez hormonov, zdravo sadje, zelenjavo ter jagode, zdrave nivoje beljakovin in olj. Hrana za pse Now! vsebuje naravno prebavljive encime, naravne antioksidante, prebiotike in probiotike.

Hrana za pse Now! Adult ima naslednje prednosti:

  • uravnoteženi proteini in maščobe podpirajo aktiven življenjski stil odraslega psa
  • Omega olja izboljšujejo kožo in dlako
  • antioksidanti v pasji hrani povečujejo imunsko odpornost
  • prebiotiki in probiotiki podpirajo zdravo prebavo

Dodatne informacije

Teža 0.4500 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Puran

Prehranske zahteve psa

Brez piščanca, Brez pšenice, Brez žitaric

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Srednja, Velika

Znamka pasje hrane

Now! Fresh

Teža

11.37 kg, 2.73 kg

Morda vam bo všeč tudi

Now Fresh Senior Dog

SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down