Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Bosch Energy Extra 15kg

na zalogi
Šifra izdelka: 4015598000833

49.00 

Bosch Energy Extra je popolna hrana za pse, ki so izpostavljeni ekstremnim obremenitvam (psi z veliko zmogljivostjo)

Z nadpovprečno prebavljivostjo

Opis
Dodatne infomacije

Bosch Energy Extra je popolna hrana za pse, ki so izpostavljeni ekstremnim obremenitvam (psi z veliko zmogljivostjo)

Z nadpovprečno prebavljivostjo v povezavi z visokimi deleži beljakovin živalskega izvora je hrana za pse Bosch Energy Extra pasja hrana visoko kakovostna popolna hrana za pse, ki se priporoča tudi za hranjenje psov s prenizko težo kot tudi ob določenih prehransko pogojenih prebavnih problemih.

Ekstremno koncentrirano energijo dobimo iz visokega deleža dobro prebavljivih maščob (min. 26%), ki jih vsebuje hrana za pse Bosch Energy Extra, ki zaradi vsebovanih esencialnih maščobnih kislin istočasno pozitivno vplivajo na lastnosti dlake in tudi na delovanje živčevja.

Hrana za pse Bosch Energy Extra ima visoko prebavljivost hrane za pse pri ekstremno visoki koncentraciji energije, visok delež beljakovin živalskega izvora (pretežno perutnine) ter visoke deleže esencialnih maščobnih kislin za kožo in dlako (omega 3 in omega 6).

S hrano za pse Bosch Energy Extra hranite svojega psa v skladu z njegovimi potrebami, tako da lahko vzdržuje svojo idealno težo. Pasja hrana Bosch je zelo okusna, lahka in lahko prebavljiva.
Vse hrane za pse nemškega proizvajalca Bosch, so popolne, uravnotežene hrane visoke premium kvalitete. Pasjah rana Bosch vsebuje izbrane sestavine in surovine naravnega izvora. Pogodbeni odnos s pridelovalci surovine in stalni nadzor njihovih laboratorijskih strokovnjakov, pa zagotavljajo visoko kvaliteto surovin in kvaliteto izdelka. Hrana za pse Bosch ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov.

Dodatne informacije

Teža 15.1000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Srednja, Velika

Teža

15 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down