Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Akcija
ugodni nakup

Bosch Junior Maxi

na zalogi
Šifra izdelka: bosch_junior_maxi

4.86 35.91 

Hrana za pse Bosch Junior Maxi

  • za mladiče in odraščajoče pse večjih in velikih pasem
Opis
Dodatne infomacije

Hrana za pse Bosch Junior Maxi je uravnotežena, popolna pasja hrana, primerna za mladiče in odraščajoče pse večjih in velikih pasem. Pasja hrana Bosch Junior Maxi vsebujei manjšo energijsko vrednost in manj beljakovin, kar zagotavlja enakomeren razvoj.

Hrana za pse Bosch Junior Maxi z manjšo energijsko vrednostjo (12% maščobe) in manj beljakovinami (24%), skrbi za enekomeren, ne prehiter razvoj mladičev, ki prizanaša sklepom, kajti prav pri psih večjih in velikih pasem je nekoliko počasnejši razvoj v mladostnem obdobju načeloma bolj zdrav in boljši, kot prehitro naraščanje teže psa (ko sklepi, hrustanec in kosti še niso razviti). Zaradi velikih, posebno oblikovanih kroketov v hrani za pse Bosch, pes pasjih briketov ne more prehitro pogoltniti in tako se prepreči težave, ki so povezane s tem (preveč hrane, debelost, zaradi prevelike teže poškodovanje sklepov in hrustanca, druge zdavstvene težave).

Hrana za pse Bosch Junior Maxi vsebuje izvlečke mehkužcev, ki spodbujajo razvoj hrustanca in sklepov.
Vse hrane za pse Nemškega proizvajalca Bosch, so popolne, uravnotežene hrane visoke premium kvalitete. Pasja hrana Bosch vsebuje izbrane sestavine in surovine naravnega izvora. Pogodbeni odnos s pridelovalci surovine in stalni nadzor njihovih laboratorijskih strokovnjakov, pa zagotavljajo visoko kvaliteto surovin in kvaliteto izdelka. Hrana za pse Bosch nima dodanih umetnih barvil, arom in konzervansov.

Pasji briketi Bosch vsebujejo sestavine živalskega izvora, ki so pridobljene izključno iz živali, primernih za prehrano ljudi.

Dodatne informacije

Teža 3.1000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Starost psa

Mladiček (0-12 mes.)

Velikost pasme psa

Velika

Teža

1 kg, 15 kg, 3 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down