Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Akcija
ugodni nakup

Bosch Junior Jagnjetina & riž

na zalogi
Šifra izdelka: bosch_junior_lamb

5.04 39.33 

Hrana za pse Bosch Junior Jagnjetina & riž z ovčetino in rižem je namenjena psom v obdobju vzreje, ki so občutljivi na prehrano. Pasja hrana Bosch

Opis
Dodatne infomacije

Hrana za pse Bosch Junior Jagnjetina & riž z ovčetino in rižem je namenjena psom v obdobju vzreje, ki so občutljivi na prehrano. Pasja hrana Bosch varuje želodec in črevesje. Prilagojene vsebnosti beljakovin (25%) in maščobnih kislin (13%) v pasji hrani Bosch.

Že v obdobju odraščanja mladičev lahko pride do intolerance in alergij na določene sestavine v hrani. Hrana za pse Bosch Junior z ovčetino in rižem vsebuje surovine z majhnim alergijskim potencialom in je posebno lahka hrana za želodec in črevesje. Hrana za pse Bosch Junior je primerna za vzrejo na prehrano občutljivih mladičev vseh pasem.

Pasja hrana Bosch vsebuje izvleček mehkužcev, ki spodbujajo razvoj hrustanca in sklepov.

S hrano za pse Bosch Junior hranite svojega psa v skladu z njegovimi potrebami, tako da lahko vzdržuje svojo idealno težo. Pasja hrana Bosch je zelo okusna, lahka in lahko prebavljiva.
Vse hrane za pse nemškega proizvajalca Bosch, so popolne, uravnotežene hrane visoke premium kvalitete. Narejene so iz izbranih sestavin in surovin naravnega izvora. Pogodbeni odnos s pridelovalci surovine in stalni nadzor njihovih laboratorijskih strokovnjakov, pa zagotavljajo visoko kvaliteto surovin in kvaliteto izdelka.

Bosch pasja hrana je brez dodanih umetnih barvil, arom in konzervansov.

Hrana za pse Bosch vsebuje sestavine živalskega izvora, so pridobljene izključno iz živali, ki so primerne za prehrano ljudi.

Dodatne informacije

Teža 1.1000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec, Jagnjetina

Starost psa

Mladiček (0-12 mes.)

Velikost pasme psa

Majhna, Srednja, Velika

Teža

1 kg, 15 kg, 3 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down