Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Happy Cat Supreme Fit & Well Diet

na zalogi
Šifra izdelka: happy_cat_diet

Happy Cat Supreme Fit & Well Diet / Ledvice - dietna hrana za mačke za pravilno delovanje ledvic, ki jo priporočajo veterinarji.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis
Dodatne infomacije

Mačja hrana Happy Cat Supreme Fit & Well Diet dietna hrana za mačke za pravilno delovanje ledvic, ki jo priporočajo veterinarji.

Glavna funkcija ledvic je, da razstrupljajo telo po naravi poti. Pri slabotnih ledvicah se ta zmožnost reducira, odvisno od stopnje poškodbe. Happy Cat Diet mačja hrana je bila posebej zasnovana kot popolna hrana za mačke s šibkimi ledvicami, lahko pa jo hranimo tudi živalim z boleznimi srca in kot preventivno pred vnetjem mehurja in ledvičnimi kamni.

Mačke so prave uživačke, ki nam vsakodnevno pokažejo, kako se uživa življenje. Užitki in zdrava mačja hrana gresta z roko v roki: uravnotežena, raznovrstna dieta vodita do zdravja in sreče. Zato je mačja hrana Happy Cat še posebno okusna, vsebuje kvalitetne sestavine ter edinstven Happy Cat life plus koncept.

Hrana za mačke Happy Cat Diet Vsebuje močno znižano količino proteinov, fosforja, natrija in magnezija ter visoko vsebnost taurina (1400 mg/kg)

Dodatne informacije

Teža 0.3000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus hrane

Piščanec

Prehranske zahteve mačke

Težave s sečili, ledvicami

Znamka mačje hrane

Happy Cat

Starost mačke

Odrasla mačka

Teža

0,3kg, 1,8kg

Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down