Za pomoč pri nakupu ali naročila nas lahko pokličite na tel. 04/51-20-838

Brezplačna dostava nad 45€

0
0

Košarica

Tetra Easy Balance - za uravnoteženo vodo 100ml

na zalogi
Šifra izdelka: 121-768024

4.49 

Tetra Easy Balance - za uravnoteženo vodo - zmanjša pogostost menjave vode, ohranja svežino akvarijske vode do 6 mesecev.

Opis
Dodatne infomacije

Tetra Easy Balance - za uravnoteženo vodo - zmanjša pogostost menjave vode, ohranja svežino akvarijske vode do 6 mesecev, enako kot če bi vodo menjavali. Vaše ribice in rastline bodo živeli v bolj zdravi vodi z manj stresa kot če ga doživijo ob nenehnem menjavanju akvarijske vode.

Kako Tetra EasyBalance deluje? Vsebuje granule, ki znižujejo nivo nitratov na stalno, nizko vrednost. Zniža se tudi vrednost fosfatov in s tem tudi razraščanje alg. Stabilizator pH in trdote vode preprečuje dramatično znižanje pH vrednosti, ki lahko škoduje ribam. Vsebuje dodatek vitaminov, elementov v sledovih in mineralov, potrebnih za zdrav akvarij.

Zagotovite stalno in zadostno preskrbo s kisikom (prezračevanje z zračno črpalko in razpršilnim kamnom)

Pred uporabo dobro pretresite! Granule za znižanje nitratov si v tekočini vidne,vendar se v akvariju razpršijo.

Doziranje: 2,5ml na 10 litrov akvarijske vode dodajte 1x tedensko. Za ohranjanje svežine vode do 6 mesecev, je potrebno Tetra EasyBalance vodi dodajati vsak teden. Granule za zniževanje nitratov so za ribe povsem neškodljive, tudi če jih riba zaužije.

Dodatne informacije

Teža 0.1500 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Morda vam bo všeč tudi
SORODNI Izdelki
crossmenuchevron-down