Zbiraj in unovči točke zvestobe ob vzakem nakupu PREBERI VEČ >>

Brezplačna dostava nad 39€

0
0

Košarica

Izboljšajte rezultate

Filtriraj po ceni

Blagovne znamke

Nega in vitamini

Oprema za dom in vrt

Oprema za macke

Starost psa

Velikost pakiranja

Vrsta bolheklopi

Vrsta bolheklopi

Vrsta dodatkov

Vrsta dodatkov

Vrsta nege

Vrsta nege

KATEGORIJE
Filter Kategorija

Dodatki in vitamini

Dodatki in vitamini za pse pomagajo psom pri različnih težavah. Na izbiro imamo kar nekaj proizvajalcev pasjih dodatkov in vitaminov – ki jih lahko prefiltrirate v levem stolpcu te kategorije (Anibio – naravni in ekološki produkti, Beaphar, Bosch, Canina, Capos, DRN, Goba (slovenski izdelek), Grizzly, Kerbl, M&C, Pfizer in ostali).

Dodatki in vitamini za pse odpravljajo težave z jetri, okostjem, sklepi in zobmi (mladi, stari, delovni ali bolni psi), pomagajo pri težavah s kožo in dlako (alergije, ekcemi, izpadanje dlake, nesijoč kožuh…), ter ponovni izpostavitvi črevesne flore po tretmaju proti notranjim zajedalcem. Nekaj sredstev pomaga v času gonitve, kjer odganja pse od psic. Drugi dodatki za pse pa izboljšujejo prebavo, premagujejo slabost (na potovanjih) ter živčnost (obiski veterinarjev, potovanja, novoletni čas…) in zmanjšujejo telesno težo.

Če želite psu ponuditi celostno preskrbo z vitamini kot preventivo, posezite po artiklih iz podkategorije Splošni vitamini, lastniki mladičkov psov pa po vitaminih v podkategoriji Za pasje mladičke.

Anibio konopljino olje 250ml

Anibio lososovo olje 500ml

Anibio lososovo olje 250ml

Anibio Motum HD 110g

Anibio Propolis 60 kapsul

Anibio Immunalin 50ml

Anibio Fell-Complex 4 300ml

Anibio Biotin 220g

cogcrossmenuchevron-downcross-circle